Reklama

Pod rozhlednou Bára ležela mrtvola. Nikdo neví, kdo to je

Rabštejnská Lhota – Nehezký pohled se naskytl náhodným kolemjdoucím, kteří dnes po 15. hodině našli pod skalním útesem u rozhledny Bára bezvládné mužské tělo. Přivolaný lékař konstatoval smrt, ale příčina nehody i totožnost muže jsou zahaleny tajemstvím.

Reklama

Policie pracuje se dvěma verzemi. Buď muž spadl ze skály nešťastnou náhodou, nebo spáchal sebevraždu. Chvíli před inkriminovaným momentem ho zachytila i kamera. „Kamerový systém ho zaznamenal v okamžiku, kdy ještě seděl nahoře na útesu. Samotný pád, ať už uklouznutí, zavrávorání nebo úmyslný skok, však nezachytil, v tu dobu směřoval na jiné místo,” uvedla tisková mluvčí policie Eva Maturová.

U muže nebyly nalezeny žádné doklady, a proto je jeho totožnost zatím neznámá. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. „Věk je odhadován okolo 40 let, měl sportovní postavu, knírek hnědé barvy a delší bradku. Na sobě měl černou koženou bundu, černé triko LEVIS s nápisem červené barvy a černé riflové kalhoty,” popsala Maturová.

Nezaměnitelnými znaky jsou především tetování. Na hrudníku, pažích a zádech měl tetování zobrazující lebky, draky, orla a různé symboly. Na obou horních končetinách mu z rukávů vylézali štíři. Zároveň měl přes celý hrudník nedotetovaného a zatím nevystínovaného draka. V případě, že muže poznáte, kontaktujte chrudimskou policii prostřednictvím tísňové linky 158.

Foto: Policie ČR/KŘP Pardubického kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu