Reklama

VOLBY NA RADNICI: Kdo kandiduje v obcích na Královéhradecku?

VOLBY NA RADNICI – Ve dnech 5. a 6. 10. si občané ve svých obcích a městech zvolí na další čtyři roky nová zastupitelstva. Z nich vzejdou i noví či staronoví starostové. Máte už jasno v tom, koho budete volit? V článku najdete odkazy na kompletní kandidátní listiny jednotlivých stran kandidujících do zastupitelstev obcí na Královéhradecku.

Reklama

V Hradci Králové občané na rozdíl od sousedních Pardubic nevolí zastupitelstva městských obvodů, takže jedinou volební starosti je zastupitelstvo na královéhradecké radnici. Lídry jednotlivých stran a tedy i kandidáty na primátory představujeme každý den prostřednictvím on-line chatů.

A jak jsou na tom další obce a města na Královéhradecku? Tak třeba v Chlumci nad Cidlinou vstupuje do volebního klání 7 politických uskupení, v Novém Bydžově 8, ve Smiřicích 4 a v Třebechovicích pod Orebem 6. Pokud si chcete prohlédnout kandidátky jednotlivých stran ve všech obcích na Královéhradecku, kde volby proběhnou, klikněte na tento odkaz (v seznamu stačí rozkliknout číslo před zvolenou obcí).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu