Reklama

Novoměstský festival filmové komedie bude pro všechny

Nové město nad Metují – Pro všechny milovníky smíchu je 40. festival české filmové komedie. Bavit se budou nejen díky 12 soutěžním a 14 nesoutěžním filmovým komediím, ale i doprovodným akcím a novinkám.

Reklama

Každý rok do Nového Města nad Metují díky komediím přijíždějí známé osobnosti, aby představily soutěžní komedie a setkaly se s diváky. Letos to budou mladí herci a režisér, jako je Adam Mišík, Štěpánka Fingerhutová či Braňo Holiček, i stálice filmové tvorby – svou účast přislíbili Milan Šteindler, Halina Pawlovská, Ivana Chýlková a mnozí další. Milan Šteindler si navíc z Nového Města nad Metují odnese cenu!

Nejen v novoměstském Kině 70 bude v týdnu od 23. do 29. září rušno. Ožijí i bývalá kasárna. Právě tam se totiž už 22. září otevře Bioplaneta – Alternativní scéna spojující například break battle, skate, grafitti a airsoft. 

Další akce se budou konat na Husově náměstí nebo před Kinem 70 jako například koncert Adama Mišíka (neděle, Husovo náměstí), kapely Děda Mládek Illegal Band (čtvrtek, kasárna) a Den s Českým rozhlasem, na kterém vystoupí tanečník Jan Onder (čtvrtek, před kinem). NODIVSE – novoměstská divadelní sebranka sehraje při festivalu několik scének ze známých filmových komedií. Line up celého doprovodného programu najdete na festivalkomedie.cz.

Foto: Facebook/Festival české filmové komedie

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu