Reklama

Mountfield HK posiluje útok, z Brna přichází Tomáš Vincour

Hradec Králové - Po odchodu několika klíčových útočníků potřebují hokejisté Mountfieldu HK posílit hlavně v ofenzívě. Novou tváří východočeského celku je Tomáš Vincour, útočník se zkušenostmi z NHL, KHL i reprezentace, který je zároveň dvojnásobným mistrem extraligy s Kometou Brno.

Reklama

„Hledali jsme zkušeného útočníka, který by zapadl do systému, který chceme letos hrát. Tomáš tyto parametry splňuje, navíc nás při osobním setkání přesvědčil, že jeho zájem hrát v Hradci je velký. Jsme také rádi, že jsme zase o kousek zvedli náš výškový i váhový průměr,“ řekl generální manažer Aleš Kmoníček na adresu hráče, který odehrál v NHL za Dallas a Colorado 95 zápasů a posbíral 17 kanadských bodů (7+10).


Aktualizovaný přehled všech hokejových změn: Hradec získal Réwaye a Vincoura, Pardubice podepsaly veterány


V české extralize hrál Vincour doposud pouze za Kometu, smlouvu v Hradci podepsal až do roku 2020. „Tomáš nechce měnit angažmá po roce a my na základě letošní velké obměny kádru také preferujeme delší kontrakty, proto jsme se velmi rychle dohodli na dvouleté smlouvě,sdělil Kmoníček.

Nová posila se připojí k týmu během příštího týdne, kdy absolvuje zátěžové testy, s mužstvem by měl Vincour vyjet poprvé na led v pondělí 23. července.

Kmoníček také uvedl, že pravděpodobně nejde o poslední hradeckou posilu před začátkem ostré sezony. „Společně se sportovním manažerem Jardou Bednářem intenzivně jednáme o příchodu ještě jednoho útočníka. Rádi bychom měli jasno během příštího týdne,“ podotkl generální manažer.

Foto: Michal Eger/HC Kometa Brno

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu