Reklama

Děsivá nehoda: auta na střeše, 6 zraněných a vrtulník

Česká Skalice – Hrůzně vypadající nehoda se stala v sobotu dopoledne na silnici I/33 u České Skalice. Řidič renaultu přejel do protisměru, kde se srazil s volkswagenem. Zranění utrpělo celkem šest lidí.

Reklama

„Při nehodě se střetla dvě auta, obě skončila převrácená na střechu. Hasiči zabezpečili místo nehody, při události bylo zraněno celkem šest lidí, všechny si převzali do péče zdravotničtí záchranáři,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Čtyři zranění byli z volkswagenu a dva z renaultu. Spolujezdce z druhého auta musel do  královéhradecké fakultní nemocnice transportovat vrtulník. Ostatní zraněné rozvezly do Hradce Králové a do Náchoda sanitky.

Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření náchodských dopravních policistů, nicméně podle prvotních závěrů je viníkem 18letý řidič renaultu. „Nejprve najel na betonový obrubník na pravé straně vozovky a následně strhl řízení do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem,” popsala policejní mluvčí Lucie Konečná.

Dechová zkouška na místě vyloučila u obou řidičů požití alkoholu před jízdou. Škodu policisté předběžně vyčíslili na 120 tisíc korun.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje a HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu