Reklama

Dva nezletilí sourozenci na útěku: Pět dní už o nich nikdo neví!

Nechanice – Policisté vyhlásili pátrání po čtrnáctiletém Patriku Paloučkovi a dvanáctileté Markétě Janků. Sourozenci ve středu 20. listopadu utekli z dětského domova a od té chvíle jsou nezvěstní. Pokud jste je viděli, volejte linku 158.

Reklama

Děti byly umístěny v dětském domově v Nechanicích poblíž Hradce Králové. Ve středu dostaly vycházku, ale z ní už se do zařízení nevrátily.

Policisté po nahlášení okamžitě vyhlásili pátrání. Prověřili bydliště matky, zdravotnická zařízení a další místa, kde by se mohly děti nacházet. Vše bez úspěchu.

Jelikož se je bohužel nepodařilo do současné doby najít, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud je někdo spatří, zavolejte na linku 158 nebo informaci sdělte na jakékoliv služebně,” uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Dvanáctiletá Markéta Janků je vysoká 140 až 145 centimetrů, hubené postavy, má rovné hnědé vlasy a hnědé oči. Na sobě by mohla mít modrozelenou bundu a modré rifle. Poznávacím znamením může být její zhoršená výslovnost.

Čtrnáctiletý Patrik Palouček je vysoký 150 až 160 centimetrů, hubené postavy, má krátké rovné hnědé vlasy a hnědé očí. Oblečený byl do červenožluté bundy, modrých riflí a černého kulichu. Podobně jako jeho sestra mluví nesrozumitelně.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu