Reklama

Těžká srážka s kamionem: Spolujezdec z golfu zemřel v nemocnici

Lochenice – Provoz na silnici I/33 mezi obcemi Lochenice a Trotina na Královéhradecku dnes ráno a dopoledne na pět hodin zablokovala těžká dopravní nehoda. Srazilo se osobní vozidlo značky Volkswagen Golf s kamionem. Spolujezdec z osobáku těžkým zraněním v nemocnici podlehl.

Reklama

Osobní vozidlo zatím z nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s kamionem. „Ze zcela zdemolovaného osobního auta museli hasiči vyprostit dvě osoby, které zde zůstaly zaklíněny. Aby dostali zraněné osoby ven, museli využít hydraulických vyprošťovacích zařízení,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová. 

Golf řídil 21letý muž a v autě s ním jel 35letý spolujezdec. Starší z nich těžkým zraněním podlehl. „I přes veškerou snahu záchranářů spolujezdec v nemocnici zemřel," potvrdila tisková mluvčí policie Eva Prachařová

O síle nárazu svědčí i fakt, že z osobního vozidla vyletěl motor a skončil desítky metrů od auta. Komunikace I/33 musela být na pět hodin uzavřena. Okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.  

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu