Reklama

Dodávka vjela do cesty motorkáři. Následky jsou fatální!

Chlumec nad Cidlinou – Stačila chvíle a tragédie byla na světě. Řidič dodávky pravděpodobně nedal přednost 65letému motorkáři, který následkem srážky utrpěl smrtelná zranění.

Reklama

Nehoda se stala dnes po sedmé hodině ranní v Nádražní ulici v Chlumci nad Cidlinou. Šestapadesátiletý řidič Transitu vyjel na hlavní silnici přímo do dráhy motorkáři. 

Následně došlo ke střetu přední částí motocyklu s levým bokem dodávkového vozidla. Motorkář při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel,” uvedl policejní mluvčí Aleš Brendl. 

Tragické následky neodvrátil ani okamžitý zásah záchranářů. „Na místo byl vyslán kromě všech základních složek IZS také vrtulník letecké záchranné služby,” doplnila mluvčí hasičů Martina Götzová. 

Přesnou příčinu nehody vyšetřují kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty. Jisté je, že řidič dodávky nepožil před jízdou alkohol. „U zemřelého alkohol vyvrátí, případně potvrdí až nařízená soudní pitva,” dodal Brendl.

Celková škoda především na motocyklu značky Yamaha 250 je předběžně odhadnuta na částku 90 tisíc korun.

Smrtelné následky měla také nehoda, která se stala ve čtvrtek ráno v Milovicích u Hořic. Řidička se otáčela na frekventované sinici a po nárazu zemřela.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje, Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu