Reklama

Policisté pátrali po opilé ženě s nožem. Rozuzlení bylo překvapivé

Smiřice – Hned čtyřikrát v květnu vyjížděla policejní hlídka do Smiřic. Důvod? Neznámý volající upozornil na ženu, která má být nejen pod vlivem návykových látek, ale také ozbrojená nožem. Rozuzlení případu policisty hodně překvapilo.

Reklama

Během tří květnových týdnů přijala Policie ČR na lince 158 čtyři totožné telefonáty. Upozorňovaly na to, že po Smiřicích chodí mladá maminka dvou dětí, která je pod vlivem drog či alkoholu a v ruce drží nůž. 

„Pokaždé hlídka podle uvedeného popisu ženu našla, podrobila ji dechové zkoušce i testu na omamné a psychotropní látky. Vždy s negativním výsledkem. Informace, že má v ruce nůž, se také nepotvrdila,” uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová. 

Žena dle svých slov neměla ponětí, kdo by na ni mohl stále volat policisty. To se ale brzy ukázalo jako lež. Telefon, ze kterého policie volání přijala, patřil právě jí. 

„Při podání vysvětlení se téměř 22letá žena k volání přiznala. Vyšlo najevo, že ona i její syn mají rádi policisty a tímto nevhodným způsobem se je snažila přilákat,” sdělila mluvčí. 

Policisté ženino jednání kvalifikovali jako přestupek, který předali k dořešení správnímu orgánu, kterým je Český telekomunikační úřad.

Foto: ilustrační


Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu