Reklama

Náraz do stromu odnesl pes. Řidič je vážně zraněný

Ostroměř – Chyba při předjíždění pravděpodobně stála za vážnou dopravní nehodou, která se stala včera navečer v Ostroměři. Po nárazu do stromu utrpěl řidič auta vážná zranění. Srážka byla fatální pro psa, kterého muže převážel.

Reklama

Devětatřicetiletý řidič Peugeotu pravděpodobně nezvládl předjíždění. Při manévru ohrozil auto před sebou a pak sjel vlevo ze silnice. V příkopě narazil levou částí vozu do stromu.

Jedna osoba byla při nehodě zraněna, do péče si ji převzali záchranáři. Nehodu bohužel nepřežil pes, který ve voze cestoval,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Řidiče s těžkým zraněním museli ihned transportovat do nemocnice. Posádka předjížděného vozidla vyvázla bez zranění, jen se škodou na autě.

V důsledku nárazu se trosky z automobilu rozptýlily v okolí, přičemž poškodily předjížděné vozidlo. K samotnému střetu obou vozidel nedošlo,” upřesnil mluvčí policie Aleš Brendl.

Případný vliv alkoholu na nehodu nemohli policisté vzhledem k zdravotnímu stavu muže vyloučit ani potvrdit. Celková škoda je předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje, Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu