Reklama

Pohřešovaná 4letá dívka i její matka byly vypátrány!

Rychnov nad Kněžnou – Rychnovští policisté dnes pátrali po 45leté ženě a její 4leté dceři z Kostelce nad Orlicí. Včera kolem 16. hodiny odešly nebo odjely z domů a nikdo nevěděl kam. Matka nikomu od té doby nepodala žádné zprávy. V pátek odpoledne byly obě vypátrány.

Reklama

Původní zpráva:

„Žádáme všechny o pomoc při pátrání. Existuje důvodná obava o život i zdraví ženy i dítěte,” uvedla mluvčí policie Alena Kacálková. Jakékoliv informace o obou pohřešovaných osobách přijmou policisté na lince 158, na telefonu 974 536 711 nebo na jakékoliv služebně.

Čtyřletá Violetta Černohousová je přibližně 120–125 cm vysoká, hubená, s dlouhými plavými (blond) vlasy, které nosí převážně rozpuštěné, sčesané s pěšinkou vlevo a vpravo se sponkou. Občas má vlasy sepnuté do vysokého culíku, někdy do dvou. Nosí dioptrické brýle černé nebo vínové barvy, ale nemusí je mít vždy na očích. Občas mívá zalepené levé oko. Co měla holčička na sobě v době odchodu, není známo.

Pětačtyřicetiletá Dana Adámková je mladšího vzhledu, 153 cm vysoká, hubené postavy, s dlouhými plavými vlasy a hnědými melíry, možná učesanými do culíku. Má modré oči a může mít i dioptrické brýle. Nosí rovnátka. Na sobě měla mít šedé elastické kalhoty, šedivý svetr s růžovými pruhy značky Bogner a růžovou bundu.

S sebou žena mohla mít dětský golfový kočárek s černými menšími puntíky nebo nepravidelnými tvary se zahnutými držadly bílošedé barvy nebo sportovní fialový kočárek značky Stokke.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu