Reklama

Tragickou nehodu u Dobrušky nepřežil 17letý chlapec

Ohnišov – V sobotu krátce před 19. hodinou se v Ohnišově u Dobrušky stala tragická dopravní nehoda. Srážku dvou osobních vozidel nepřežil spolujezdec, ostatní účastníci nehody utrpěli zranění.

Reklama

Čtyřčlenná posádka jela ve voze Škoda Felicia ve směru od Bačetína a v obci Ohnišov se střetla s protijedoucím automobilem značky Subaru, kde cestoval pouze řidič.

„Po nehodě skončili v péči lékařů všichni účastníci, 17letý spolujezdec z felicie následkům na místě bohužel podlehl,” uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková. Na místo události byl proto vyslán policejní intervent, který poskytl pozůstalým psychologickou pomoc.

U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, přiletěl také vrtulník letecké záchranné služby. „Hasiči nikoho z havarovaných vozidel vyprošťovat nemuseli, všichni se v době jejich příjezdu nacházeli mimo auta,” sdělila mluvčí hasičů Martina Götzová.

„Přesné okolnosti nehody a její příčinu vyšetřují rychnovští policisté,” dodala mluvčí. Předmětem vyšetřování bude i vyčíslení vzniklé hmotné škody. Nehoda si vyžádala přibližně tříhodinové omezení provozu.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje; HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu