Reklama

Smrt číhá na kolejích. Během pěti dnů zabily vlaky dvě ženy

Královéhradecký kraj – Ve čtvrtek 31. ledna zemřela pod koly vlaku žena v Malých Svatoňovicích. Uběhlo sotva pět dní a prakticky totožná nehoda se stala na železniční trati mezi Náchodem a Václavicemi. Ani tady neodkázal strojvedoucí fatálním následkům zabránit.

Reklama

Ke tragické události došlo v pondělí o půl osmé večer na železniční trati mezi Náchodem a Václavicemi. „Osobní vlak jedoucí ve směru od Náchoda srazil ženu, která se z dosud nezjištěných příčin pohybovala v kolejišti,” uvedl tiskový mluvčí policie Lukáš Vincenc.


PSALI JSME: Žena zemřela pod koly vlaku. Tragédii neodvrátila ani rychlobrzda

Strojvedoucí se snažil tragédii v poslední chvíli zabránit, ale ani použití rychlobrzdy fatální náraz neodvrátilo. Žena v důsledku srážky utrpěla zranění neslučitelná se životem. Nikdo z cestujících ve vlaku zranění neutrpěl.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému a po dobu šetření byl provoz na železniční trati přerušen. Dechová zkouška na alkohol u strojvedoucího byla negativní. Bližší okolnosti neštěstí jsou nyní v šetření náchodských kriminalistů.

Během pěti dnů se jedná o druhou prakticky totožnou nehodu se smrtelným zraněním v Královéhradeckém kraji. Ve čtvrtek 31. ledna zemřela pod koly vlaku žena v Malých Svatoňovicích.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu