Reklama

Sypač se srazil s autobusem. Tři lidé utrpěli zranění

Bartošovice v Orlických horách – V sobotu dopoledne se stala na silnici mezi Bartošovicemi a Neratovem v Orlických horách vážná dopravní nehoda. Nákladní vůz se na zasněžené silnici srazil s autobusem. Tři osoby utrpěly zranění, jednu museli hasiči vyprostit.

Reklama

„V autobusu cestovalo celkem 13 osob. Při nehodě byly tři osoby zraněny, byli mezi nimi oba řidiči dopravních prostředků a jeden cestující. Hasiči museli také jednu osobu vyprostit,” uvedla tisková mluvčí hasičů Martina Götzová.

Na místo dorazil také vrtulník letecké záchranné služby, ale všechny tři zraněné osoby nakonec do nemocnic transportovaly sanitky. Ostatní cestující využili náhradní dopravu.

Komunikace byla po dobu provádění záchranných a likvidačních prací uzavřena. Hasiči uvolnili havarovaný autobus a odtáhli jej na stranu tak, aby byla silnice alespoň částečně průjezdná. Odtah poškozených vozidel si pak zajistili sami majitelé.

Na místě události zasahovali profesionální hasiči ze stanic Rychnov nad Kněžnou, Žamberk a Ústí nad Orlicí a také dobrovolní hasiči z Rokytnice v Orlických horách a Deštného v Orlických horách.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu