Reklama

Tragickou srážku tří aut u Holína nepřežila 34letá řidička

Holín – Při úterní dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního automobilu na silnici I/16 u obce Holín na Jičínsku vyhasl život 34leté řidičky. Další tři osoby byly zraněny. Vytížená komunikace musela být na čtyři hodiny zcela uzavřena.

Reklama

Nehoda se stala v úterý po 15. hodině na silnici I/16. Čtyřiatřicetiletá řidička vozu Škoda Fabia přejela do protisměru, kde se srazila s Volkswagenem. „Čelní střet dvou osobních vozidel byl tak nešťastný, že jedno z nich bylo odmrštěno přímo do dráhy jedoucího nákladního vozidla značky Man,” uvedl tiskový mluvčí policie Ondřej Moravčík.

Vinou srážky zůstala řidička Škody v autě zaklíněná. „Hasiči museli na místě ze zdemolovaného vozu jednu osobu vyprostit. Bohužel vyproštěná osoba svým zraněním podlehla,” sdělila tisková mluvčí hasičů Martina Götzová.

V tomto autě cestoval také nezletilý spolujezdec, kterého sanitka odvezla k ošetření do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Zranění utrpěly i další dva pasažéři z Volkswagenu. Bez zranění vyvázl jen řidič nákladního auta.

Zatím není jasné, jak k nehodě došlo a proč řidička přejela do protisměru. To je nyní předmětem dalšího vyšetřování. Komunikace I/16 byla po dobu záchranných, vyšetřovacích a likvidačních prací uzavřena na čtyři hodiny.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje; Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu