Reklama

Do Hradce míří obří skluzavka. Vodní šílenství už zažil Jičín

Jičín/Hradec Králové – V neděli 19. srpna dorazí do Hradce Králové turné Slide Czech, neboli megaskluzavka. Ta potěší zejména milovníky vodních hrátek a netradičního dobrodružství. O prázdninách si ji užili už v Jičíně, kde natáčela Východočeská televize V1.


Reklama

Každý návštěvník obří gumové skluzavky, která měří na délku 200 metrů, si na místě pořídil jednodenní permanentku a do večerních hodin si mohl vychutnávat vodní radovánky.

Jak vůbec projekt vznikl? „Inspirovali jsme se v USA, kde něco podobného funguje několik let, říkali jsme si, že v ČR to chybí. Dělá nám radost, když lidé mají radost,” říká Sanny Muharem z organizačního týmu Slide Czech.

Jičínskou zastávku Slide Czech podpořilo i město, které dodalo vodu a elektřinu, zbytek nákladů uhradila pořádající soukromá společnost. Voda ve skluzavce cirkuluje, takže její spotřeba není vysoká. Město dodalo 15 kubíků vody a 50 kW elektřiny. Napouštění vody měli na starost jičínští dobrovolní hasiči, pro které šlo o cvičení a další zkoušku nové cisterny.

Do Hradce Králové dorazí megaskluzavka v neděli 19. srpna. V provozu bude na panelce na Novém Hradci od 12 do 18 hodin. Celoodpolední vstupné vyjde při nákupu on-line na 200 korun, na místě zaplatí návštěvníci 250 korun. Více informací najdou zájemci na www.slideczech.cz. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu