Reklama

Hledá se nejlepší babička. Přihlaste tu svoji!

Královéhradecký kraj – Hejtmanství vyhlašuje soutěž „Babička roku Královéhradeckého kraje 2019“. Chce tak podpořit mezigenerační vztahy ve společnosti a poukázat na aktivní život seniorů. Uzávěrka nominací je 30. září a krajské kolo soutěže se uskuteční 8. října 2019 v hradeckém Adalbertinu.

Reklama

„Chceme poděkovat všem babičkám a ocenit jejich nezastupitelnou roli při výchově další generace. Senioři patří do našeho světa, umí aktivně trávit svůj čas a troufám si tvrdit, že i ve vyšším věku mohou zazářit, ukázat svůj talent i kuráž. Člověk je svými dovednostmi jedinečný v každém věku,“ říká hejtman kraje Jiří Štěpán.

Své favoritky můžete přihlásit na webu babickaroku.cz. Uzávěrka nominací krajského kola je 30. září 2019. Deset nejlepších babiček se zúčastní veřejného krajského kola v hradeckém Adalbertinu 8. října 2019. 

„Každý z nás určitě potkal několik lidí, kteří nás v životě ovlivnili, se kterými jsme rádi a na které celý život vzpomínáme. Z velké části to jsou právě babičky. Jejich role nabývá v dnešním uspěchaném světě daleko většího významu,“ doplňuje náměstek hejtmana Vladimír Derner, který je odpovědný za oblast sociálních věcí.

Vítězka krajského kola postoupí do celorepublikového finále soutěže, které se koná 18. listopadu 2019 v Olomouci na výstavišti Flóra.

Foto: Královéhradecký kraj

                                                   

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu