Reklama

Hledá se 45letý muž. Pozor na něj, je to podvodník!

Policisté pátrají po Michalu Hladíkovi, na kterého je vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za podvod. Už v minulosti by za tento trestný čin odsouzen, ale k nápravě to nevedlo. Na pozoru by se před ním měly mít hlavně ženy, zdržovat se může po celé zemi.

Reklama

Pětačtyřicetiletý Michal Hladík je vysoký 170 až 175 centimetrů, má hubenou postavu a hnědé krátké vlasy, které si češe dozadu. Trvalé bydliště má ve Štěchovicích u Prahy.

Muž se před policisty skrývá a pod legendou, že je onkologický pacient, tvrdí, že má být hospitalizován kvůli zákroku v různých nemocničních zařízeních v Plzni, v Praze i po celé České republice. Navíc se dopouští podvodů i na dalších lidech.

Hledaný si pod různými legendami půjčoval, především od žen, různé finanční částky, které však nevrátil, není možné se s ním spojit a dluh vymáhat,” uvedla tisková mluvčí policie Lenka Burýšková.

S policisty muž komunikoval jen prostřednictvím e-mailu a nechtěl uvést, ve kterém zdravotnickém zařízení se nachází ani který lékař jej ošetřuje. Záměrně zasílal neúplné údaje.

Policisté také nabádají zdravotnická zařízení, aby se v případě jeho ošetření měla na pozoru a okamžitě to ohlásila na tísňovou linku 158. Na policii se mohou přihlásit i další osoby, které muž podvedl.

Foto: Policie ČR

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu