Reklama

VIDEO: Zabavil prodavačku a ukradl hodinky za 34 tisíc. Znáte ho?

Hradec Králové – Běžný zlodějský trik použil v prodejně hodinek v Hradci Králové zhruba 50letý muž. Obsluhující ženu nejprve zaměstnal a v nestřežené chvíli ukradl jedny z hodinek, které mu ukazovala. Prodavačka si krádeže všimla vzápětí, zloděj už byl ale pryč.

Reklama

Případ se odehrál 17. 9. dopoledne v obchodním domě na Slezském Předměstí v Hradci Králové. Muž si vyžádal u prodavačky, aby mu ukázala více kusů hodinek. V jednu chvíli jich měla prodavačka plné ruce, a tak muž vzal dvoje hodinky a pomohl je přenést k pultu. V nestřežené chvíli jedny hodinky v hodnotě téměř 34 tisíc korun schoval,” uvedla tisková mluvčí policie Iva Kormošová.

Na to, že jí jedny hodinky chybí, přišla prodavačka vzápětí, ale to už byl muž pryč. Údajně si šel vyměnit eura. Za trestný čin krádeže hrozí pachateli až 2 roky vězení.

Podezřelý je zhruba 50letý muž menší silnější postavy a snědé pleti. Na sobě měl kostkovanou košili, na hlavě světlý klobouk a na krku silný zlatý řetěz. Mluvil špatně česky, spíše lámanou angličtinou. Případní svědci se mohou hlásit na lince 158 nebo na policejní služebně.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu