Reklama

V Hradci kdosi navrtává nádrže. Policie eviduje už 8 případů!

Hradec Králové – Během jediného týdne se královéhradeckým policistům nakupilo osm případů poškozených vozidel, kterým dosud neznámý pachatel navrtal nádrž. Z nich vyteklo dohromady přibližně 160 litrů pohonných hmot.

Reklama

„K poškození prvních čtyřech vozidel došlo v noci z pátku 7. na sobotu 8. září na volně přístupném parkovišti v ulici Milady Horákové. Další čtyři vozidla byla poškozena 11. a 12. září na parkovišti Pod Zámečkem, které je od prvního místa vzdálené asi 100 metrů,” uvedl tiskový mluvčí policie Aleš Brendl.

Majitelé vozidel přišli celkem o 160 litrů pohonných hmot. Celková škoda nebyla zatím vyčíslená, ale určitě bude převyšovat částku 5 tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci, za což může být pachatel potrestán až ročním vězením.

Policisté vyzývají svědky, kteří si všimnou osob pohybujících se okolo zaparkovaných vozidel, případně si takové osoby již všimli, aby tuto informaci nahlásili na lince 158 nebo ji předali přímo na policejní stanici.

Foto: KŘP Královéhradeckého kraje 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu