Reklama

Řidič v Hradci srazil muže a ještě ho pořezal. Z místa pak ujel

Hradec Králové – Královéhradecká police od včerejšího večera vyšetřuje nehodu, při které řidič srazil chodce a z místa ujel. Policisté viníka zadrželi o tři hodiny později. Podle informací TV Nova nemuselo jít o nešťastnou náhodu, ale o úmysl ze strany řidiče, který měl oběť navíc pořezat nožem.

Reklama

Jak se celá situace odehrála, nyní vyšetřují královéhradečtí kriminalisté. Na první pohled „obyčejná” srážka auta s chodcem vyvolala řadu otázek. Policie podle informací TV Nova pracuje se dvěma variantami. Podle jedné se muži znali a řidič zavinil srážku úmyslně, podle druhé měl chodec na auto naskočit sám.

„V současné době probíhají prvotní úkony trestního řízení a kriminalisté zjišťují okolnosti případu, z tohoto důvodu nelze zatím poskytovat bližší informace,” uvedl tiskový mluvčí policie Ondřej Moravčík.

Chodec po srážce s autem přelétl přes kapotu a spadl na dopravní značku, kterou vyvrátil. Řidič auta, ve kterém bylo jedno dítě a miminko, měl poté vylézt, vytáhnout nůž a sraženého muže pořezat na rukou. Po incidentu z místa nehody i s dětmi ujel. Police řidiče dopadla po třech hodinách v Jaroměři, obě děti jsou v pořádku.

O zdravotním stavu sraženého chodce zatím nejsou bližší informace. „Sraženého a pořezaného muže odvezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Hradci Králové," řekla Jaroslava Krenčíková, mluvčí královéhradecké záchranky. 

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu