Reklama

V Mountfieldu končí Allen, vrací se Vopelka. Jak si trenéři rozdělí role?

Hradec Králové – Mountfield HK hlásí další změny. V klubu končí obránce Connor Allen, naopak z hostování ve Vítkovicích se vrací útočník Lukáš Vopelka. Ve funkci hlavních trenérů byli potvrzeni Tomáš Martinec a Vladimír Růžička, kteří budou spolupracovat se stejným realizačním týmem jako doposud. Nově si ale rozdělili kompetence.

Reklama

V pondělí 11. listopadu zasedalo představenstvo hokejového klubu Mountfield HK, které vyjádřilo nespokojenost s výsledky i výkony A týmu v posledních utkáních. 

Realizační tým pokračuje ve stejném složení, ale s nově rozdělenými rolemi. „Rozhodující kompetence v přípravě na utkání a v tréninkovém procesu bude mít Tomáš Martinec, koučování zápasů bude v rozhodující kompetenci Vladimíra Růžičky,” uvádí klub na svém webu. 

Nadále však mají aktivně spolupracovat ve všech záležitostech spojených s A týmem včetně komunikace s oběma asistenty.

Hráčského kádru se dotkly dvě změny. Obránce Conor Allen neuspěl na zkoušce a v mužstvu končí. Pod Bílou věž se naopak po dvouměsíčním hostování ve Vítkovicích vrací útočník Lukáš Vopelka, jenž se připojí k A týmu a dostane příležitost v následujících utkáních.

Foto: archív

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu