Reklama

Do Hradce přichází Vladimír Růžička. A-tým povede s Martincem

Hradec Králové – Hokejisty Hradce Králové nově povedou dva rovnocenní hlavní trenéři Tomáš Martinec a Vladimír Růžička. Rozhodlo o tom představenstvo klubu.

Reklama

„Spoléhám se na pracovitost, loajalitu a oddanost klubu v osobě Tomáše Martince, doplněnou talentem a obrovskou zkušeností Vládi Růžičky. Domnívám se, že jsme vytvořili nejsilnější trenérský tandem v extralize. Věřím, že budoucnost potvrdí správnost tohoto rozhodnutí,“ říká prezident klubu Miroslav Schön s tím, že aktuálně se dolaďují podmínky smlouvy a do jejího podepsání není záležitost uzavřena.

Na obou trenérech nyní je, aby se domluvili na vizi, kterou se bude mužstvo ubírat. Zároveň spolu budou řešit skladbu realizačního týmu. Vedení klubu pevně věří, že tato změna povede ke zlepšení herního projevu a lepším výsledkům. Oba muži by se měli na hradeckou střídačku postavit poprvé v pátečním utkání na ledě Vítkovic.

Mountfield HK odehrál v letošním ročníku Tipsport extraligy 13 duelů se ziskem 20 bodů a vyrovnaným skóre 38:38. Vedení klubu před časem avizovalo nespokojenost s hrou týmu a jeho výsledky a začalo vzniklou situaci řešit. Výsledkem je změna na postu hlavního trenéra.

Foto: archív/Piráti Chomutov 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu