Reklama

Hádka v baru vyústila v pokus o vraždu. Tragédii odvrátila náhoda

Královéhradecko – Až 18 let za mřížemi hrozí 34letému muži, který po předchozí hádce napadl nožem o dva roky staršího známého. Naštěstí se na místě shodou okolností nacházel i lékař. Ten vážně zraněnému muži zachránil život.

Reklama

Incident se odehrál 8. srpna v noci v jednom z klubů na Královéhradecku. Dva muži se zřejmě opakovaně dostali do křížku, mladší z nich pak vytáhl nůž a soka napadl.

„Bodnutím mu způsobil zranění v oblasti tepny v horní části hrudníku. Jenom díky bezodkladné a kvalifikované pomoci lékaře, který se v tu chvíli shodou okolností nacházel v místě incidentu, byly odvráceny tragické následky,” uvedla mluvčí policie Magdaléna Vlčková. 

Zraněného muže následně sanitka transportovala do královéhradecké fakultní nemocnice. Policisté mezitím dopadli i pachatele. „Motivem útočníkova jednání měly být osobní neshody mezi oběma muži,” dodala mluvčí. 

Čtyřiatřicetiletý muž je obviněný ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončeného ve stadiu pokusu a pro přečin výtržnictví. Na soud čeká ve vazbě a v případě odsouzení mu hrozí 10 až 18 let za mřížemi. 

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu