Reklama

Žena se 4 promile spadl do kolejiště. Vytáhl ji policista

Hradec Králové – Pozornost policisty možná zabránila tragédii. Na kamerovém systému si všiml ženy, která se pohybovala v blízkosti kolejiště, do kterého posléze i spadla. Policista ji vytáhl do bezpečí. Zachráněná žena následně nadýchala takřka čtyři promile alkoholu.

Reklama

Policista si na záběru z kamery všiml ženy sedící na valu mezi kolejemi, kam je vstup zakázán. Nechal proto přes operační středisko zastavit vlaky a ženu šel oslovit. 

„Poté, co jí několikrát přikázal opustit zakázaný prostor, se žena po chvíli rozešla směrem k nádraží a po pár metrech nenadále spadla přímo do kolejiště,” uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Kolej, na kterou žena spadla, využívají spoje na frekventované trati Pardubice – Hradec Králové. Policista se za ní vydal, musel oběhnout budovu a překonat plot. Nezraněnou a zřetelně opilou ji vytáhl do bezpečí. 

Čtyřicetiletá žena z Orlickoústecka byla ihned podrobena dechové zkoušce. „Její výsledek byl ohromující – 3,95 promile alkoholu v dechu. Na místě si ji převzala záchranná služba, která ji převezla do nemocnice,” sdělila mluvčí. 

Policisté případ šetří jako přestupek. Vlakový provoz byl zcela obnoven po půl hodině. 

Foto a video: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu