Reklama

Mountfield prodlužoval smlouvy. Jak to bude s Filipem Pavlíkem?

Hradec Králové – Ke svému konci se pomalu blíží základní část hokejové extraligy a na hokejisty Hradce Králové čeká vrchol sezony v podobě play off. V kancelářích ale zároveň probíhá příprava na následující sezonu. Vedení Mountfieldu prodloužilo smlouvy s pěticí hráčů.

Reklama

Z hokejistů, kterým končila po sezóně 2018/19 na východě Čech smlouva, jich minimálně deset bude pokračovat pod Bílou věží. S dalšími hokejisty klub intenzivně jedná.

„Vedeme jednání i s dalšími hráči současného kádru tak, abychom udrželi současné mužstvo co nejvíce pospolu a doplnili ho několika nově příchozími hráči, kteří pozvednou kvalitu našeho A mužstva,“ uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Víceleté dohody nyní klub uzavřel s Lukášem Cingelem, Richardem Nedomlelem a mladíky Radkem Pilařem a Dominikem Sklenářem. Kromě nich uplatnil opční právo na Filipa Pavlíka.

Lukáš Cingel

„Lukáš Cingel prožívá asi nejlepší sezónu za dobu, co je v Hradci. Zapadá nám do konceptu, navíc je na trhu poměrně málo centrů, proto jsme se rozhodli prodloužit s ním spolupráci o další dva roky,“ říká sportovní manažer Jaroslav Bednář.

Richard Nedomlel

„Ríša splňuje přesně to, co jsme od něj očekávali. Stylem hokeje i povahově zapadá do týmu. Na ledě si vzbudí potřebný respekt a chrání naše klíčové hráče. To jsou důvody, proč u nás bude pokračovat,“ uvádí Bednář.

Radek Pilař a Dominik Sklenář

„Ráďa je mladý talentovaný kluk, který si letos bohužel prošel vážnějším zraněním. Pro nás je to budoucnost, proto ho chceme udržet. Podobně vidíme Sklendu, který smlouvu neměl. Vidíme v něm budoucnost, je to rovněž mladý a talentovaný útočník,“ pokračuje sportovní manažer.

Filip Pavlík

Smlouva s východočeským klubem končila také Filipu Pavlíkovi, který v ní měl ale zahrnutou opci. „Uplatnění opce Kácovi byla skoro povinnost. Chtěli bychom s ním ale prodloužit smlouvu o více let. Je totiž ve výborném věku, má skvělou produktivitu a je nedílnou součástí našich zadních řad. Jsme rádi, že ho budeme mít i nadále v mužstvu,“ dodává závěrem Jaroslav Bednář.

Foto: Mountfield HK/Stanislav Souček

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu