Reklama

VIDEO: Ohleduplný zloděj ukradl boty, ale vystavil jinou velikost

Hradec Králové – Policie hledá zloděje, který v lednu během dvou výprav do téže prodejny ukradl dva páry sportovní obuvi po přibližně 1600 korunách. Nevšiml si však, že při ukládání bot do své tašky stojí přímo pod kamerou.

Reklama

Případy krádeže sportovních bot, které má na svědomí zatím neznámý zloděj, se odehrály 4. a 15. ledna v prodejně obchodního centra na Novém Hradci.

„Z kamerových záznamů policisté zjistili, že muž si po vybrání správné velikosti boty vložil do přinesené tašky a prodejnu bez zaplacení opustil. V obou případech se jednalo o sportovní boty v hodnotě jednoho páru za téměř 1600 korun,” uvedla tisková mluvčí policie Iva Kormošová.


Krádež na záběrech z prodejny (Policie ČR):


Na záběrech z prodejny je zřetelně vidět, že muž po uložení vytypovaných bot do své tašky také naaranžoval na pult jinou velikost, aby zahladil stopy. Zřejmě ale vůbec netušil, že stojí přesně pod kamerou. Po vykutáleném zloději policie stále pátrá.

„Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit totožnost podezřelého muže, žádáme veřejnost o pomoc. Pokud muže na záznamu poznáte, zavolejte na bezplatnou linku 158 nebo se dostavte na jakoukoliv služebnu,” dodala Kormošová.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu