Reklama

Klicperovo divadlo představí v roce 2019 čtyři premiéry

Hradec Králové – Po vánočním volnu se naplno rozjíždí i provoz kulturních institucí. Pojďme podívat, co čeká Klicperovo divadlo. To v roce 2019 představí hned čtyři premiéry. A těšit se můžete také na jednu novou hereckou tvář.


Reklama

Klicperovo divadlo je v provozu už ode dneška. Pro diváky si v novém roce 2019 přichystalo známé i méně známé hry. Těšit se můžete na klasiku v podobě Moliérova Lakomce i na německé drama Fernando Krapp mi napsal dopis. V květnu přijde na řadu další klasika Tři kamarádi od Remarqua a poslední premiérou bude komedie od Ladislava Smoljaka Malý říjen.

„Všechna ta představení budou pro diváky velice příjemná. Dvě z toho jsou komedie, takže myslím, že všem divákům vyjdeme vstříc,” říká ředitelka divadla Eva Mikulková.

Její soubor potkala na přelomu roku také jedna herecká obměna. Na mateřskou dovolenou odešla Týna Průchová Andělová a zastoupí ji pražská herečka Anna Peřinová. Vidět ji můžete hned v premiéře Lakomce a také v dalších rolích, ve kterých doposud hrála Průchová Andělová.

V roce 2019 se tak máme v Klicperově divadle na co těšit. „Chtěla bych poděkovat všem divákům za sebe i za Klicperovo divadlo, protože bez nich bychom nebyli tam, kde jsme, a nemohli bychom hrát. Přeji jim to nejdůležitější, tedy zdraví, ale také hodně lásky a spokojenost jak v osobním, tak pracovním životě,” dodala Mikulková.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu