Reklama

Pes naší redaktorky se obléká podle poslední módy

Je tu období kdy z šatníků vytahujeme ty nejteplejší kabáty. Naši čtyřnozí mazlíčkové ale potřebují v těch nejkrutějších mrazech také zahřát. Zjišťovali jsme , jestli jsou oblečky pro psy jen módním doplňkem, nebo jsou skutečně důležité a mazlíčky ochrání například před nachlazením.


Reklama

SU: Se sněhem to tak možná nevypadá, ale venku je zkrátka zima. My se před ní můžeme zachumlat do teplých kabátů a naštěstí existuje na našem trhu i celá řada psích oblečků. Není to ale jenom zhýčkanost a přežitek?

Ivana Hantschová, veterinářka: "Jakmile nastane opravdu zimní mrazivé období, tak bych doporučovala především těm krátkosrstým plemenů oblečeky hřejivé použít."

Anketa

V zimním období je dobré přizpůsobit stravu zejména venkovním pejskům. Na své zahřátí totiž mnohdy vynaloží více energie, a proto by měla být strava o něco vydatnější než v letních měsících. Při venčení našich čtyřnohých miláčků  bychom si měli dávat pozor i na agresivní posypy chodníků.

Ivana Hantschová, veterinářka: "Před každou vycházkou se doporučuje, pokud víme, že se používá v té naší oblasti nebo na chodnících agresivní technická sůl, tak ty tlapičky takzvaně impregnovat nebo nasadit botičky."

SU: Jestli máte doma velkého nebo malého mazlíčka, v každém případě mu musíte věnovat speciální péči.Všechno vám potom vrátí svou láskou a oddaností. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu