Reklama

Urážky hostů a nevyžádaný striptýz. Opilec skončil v poutech

Hradec Králové – Alkohol některým lidem prostě nesvědčí. V jednom z barů na Moravském Předměstí v Hradci Králové se o tom přesvědčili hosté, kteří nejenže museli poslouchat urážky podnapilého muže, ale také byli nedobrovolnými svědky jeho striptýzu. Městská policie trapný incident vyřešila pokutou a transportem muže i jeho přítelkyně, která nechtěla zůstat pozadu, na záchytku.

Reklama

Na tísňovou linku městské policie volala obsluha baru, že se v podniku nachází muž, který obtěžuje ostatní hosty. Nejenže byl velmi vulgární a všem přítomným nadával, ale také se opakovaně obnažoval,” popsala tisková mluvčí městské policie Eva Kněžourová.

Bosého a spoře oblečeného muže strážníci vyzvali k prokázání totožnosti, ale v té chvíli se do jednání vložila mužova přítelkyně, která byla rovněž opilá. I ona začala strážníky urážet. „Vzhledem ke značné opilosti bylo rozhodnuto o jejich převozu na protialkoholní záchytnou stanici,” uvedla Kněžourová s tím, že dechová zkouška ženě prokázala 2,51 a muži 1,86 promile alkoholu.

Ani jeden z nich však na záchytku nechtěl, a tak byli ven vyvedeni. Muž začal do strážníků strkat a kopal kolem sebe, žena se naopak pokusila z místa zmizet. Oběma musela být na cestu na záchytku nasazena pouta. Při jízdě muž navíc poškodil služební vozidlo, a tak bude mít jeho počínání ještě dohru. Žena po vystřízlivění zaplatila pokutu 1000 korun.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu